Een kleine haartjes tussen zijn...

42 keer gelezen Onderdeel Sex moppen Moppen toevoegen

Zit een man in een kroeg telkens kleine haartjes tussen zijn tanden weg te plukken, waarop een andere kroegloper hem vraagt waarom hij dit doet. Nadat de man nors tegen hem zegt dat hij hier niets mee te maken heeft, besluit hij om na nog een kwartier plukken toch maar uitleg te geven. “Wel”, zegt de man, “dit komt van een verkeerssituatie.”
“Een verkeerssituatie?”zegt de ander verontwaardigd, “hoezo?” “Wel”, zegt de ander weer, “ik zat vanochtend samen met mijn vrouw in ons autotje op de A1 richting Almelo toen we plotseling moesten remmen voor een joekel van een vrachtwagen. Daarna doemden zowel links als rechts naast ons ook 2 kasten van vrachtwagens op, terwijl achter ons een nog grotere vrachtwagen ons het remmen bijna onmogelijk maakte. Toen ik dit zag heb ik tegen mijn vrouw gezegd, schat, als we hier levend uitkomen bef ik je helemaal kaal.”


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsSex moppen plezier!

Sex moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een kleine haartjes tussen zijn tanden weg te plukken is een van deze Sex moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Sex moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Sex moppen die je moet delen!

Sex moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een kleine haartjes tussen zijn tanden weg te plukken ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Sex moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Sex moppen!

Beoordeel Een kleine haartjes tussen zijn tanden weg te plukken of een van de vele andere Sex moppen en laat andere moppentappers weten welke Sex moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Sex moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Sex moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Sex moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Sex moppen l Een kleine haartjes tussen zijn tanden weg te plukken