Besluit om seksuele opvoeding te...

57 keer gelezen Onderdeel Sex moppen Moppen toevoegen

Juf Marleen van het eerste leerjaar besluit om seksuele opvoeding te geven. Ze begint met een penis te tekenen op het bord. Juf: “Wie weet wat ik getekend heb?” Alle kindjes vinden dit wel grappig. Johan achteraan in de klas durft toch zijn vingertje op te steken. Juf: “Ja Johan, wat denk je dat ik getekend heb?” Johan: “Dat is een piemel juf.” Juf: “Flink Johan.” Maar Johan blijft lachen. Juf: “Wat is er Johan?” Johan: “Wel juf, mijn papa heeft er twéé!” Juf: “Twéé?!?” Johan: “Ja juf, een kleine om te plassen en een grote om mijn mama haar tanden te poetsen!”


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsSex moppen plezier!

Sex moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Besluit om seksuele opvoeding te geven is een van deze Sex moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Sex moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Sex moppen die je moet delen!

Sex moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Besluit om seksuele opvoeding te geven ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Sex moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Sex moppen!

Beoordeel Besluit om seksuele opvoeding te geven of een van de vele andere Sex moppen en laat andere moppentappers weten welke Sex moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Sex moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Sex moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Sex moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Sex moppen l Besluit om seksuele opvoeding te geven