Man en hond lopen achter...

84 keer gelezen Onderdeel Schoonmoeder moppen Moppen toevoegen

Bij een begrafenis loopt achter de lijkwagen een man met een hond. Daarachter lopen nog 500 mannen. Vraagt een toeschouwer aan man met de hond. Wie wordt hier begraven? Mijn schoonmoeder zegt de man.En wat doet die hond er dan bij? Die heeft haar doodgebeten. Och, zegt de toeschouwer, mag ik hem lenen??? Zegt de man: Achteraan aansluiten!


Stem op jouw favoriete moppen

9/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als PerfectSchoonmoeder moppen plezier!

Schoonmoeder moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Man en hond lopen achter een lijkwagen is een van deze Schoonmoeder moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Schoonmoeder moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Schoonmoeder moppen die je moet delen!

Schoonmoeder moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Man en hond lopen achter een lijkwagen ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Schoonmoeder moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Schoonmoeder moppen!

Beoordeel Man en hond lopen achter een lijkwagen of een van de vele andere Schoonmoeder moppen en laat andere moppentappers weten welke Schoonmoeder moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Schoonmoeder moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Schoonmoeder moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Schoonmoeder moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Schoonmoeder moppen l Man en hond lopen achter een lijkwagen