Een kus en bloemen voor...

54 keer gelezen Onderdeel Schoonmoeder moppen Moppen toevoegen

Er staat een mannetje op het Muntplein in Amsterdam. Als er een tram aankomt, geeft hij een kus op de voorruit en gooit een bos bloemen naar binnen. Lijn 26 komt voorbij: kus op de voorruit en een bos bloemen naar binnen. Lijn 25 komt voorbij: kus op de voorruit en een bos bloemen naar binnen. Lijn 16 komt voorbij: kus op de voorruit en een bos bloemen naar binnen. Een man aan de overkant staat dat zo eens aan te kijken. Op een gegeven moment loopt hij naar het mannetje en vraagt: “Wat doet u nou toch steeds?” Zegt het mannetje: “Gisteren is mijn schoonmoeder hier aangereden door een tram, maar ik weet niet welke bestuurder ’t geweest is.”


Stem op jouw favoriete moppen

8/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als Erg goedSchoonmoeder moppen plezier!

Schoonmoeder moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een kus en bloemen voor de tram is een van deze Schoonmoeder moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Schoonmoeder moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Schoonmoeder moppen die je moet delen!

Schoonmoeder moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een kus en bloemen voor de tram ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Schoonmoeder moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Schoonmoeder moppen!

Beoordeel Een kus en bloemen voor de tram of een van de vele andere Schoonmoeder moppen en laat andere moppentappers weten welke Schoonmoeder moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Schoonmoeder moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Schoonmoeder moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Schoonmoeder moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Schoonmoeder moppen l Een kus en bloemen voor de tram