Een oud mannetje wil een...

64 keer gelezen Onderdeel School moppen Moppen toevoegen

Een oud mannetje meldt zich aan de balie van het LOI en informeert naar de mogelijkheid om een vreemde taal te leren. “Die zijn er volop”, antwoordt de vriendelijke receptioniste, “welke taal had u graag geleerd?” “Hebreeuws”, antwoordt de man. “Wat vreemd”, zegt de receptioniste, “dat kom je niet elke dag tegen en dat nog wel op Uw leeftijd. Mag ik vragen hoe oud u precies bent?”, vraagt de dame. “Ja hoor, dat mag U” antwoordt de man, “93 om precies te zijn.” “En waarom wilt u dan juist Hebreeuws leren spreken op nog zo’n respectabele leeftijd?” vraagt de receptioniste. “Dat zal ik u uitleggen. Kijk, ik ben dus niet meer één van de jongste en ik denk dat ik mijn beste tijd heb gehad. Dus zal ik eerdaags komen te overlijden en als ik dan in de hemel kom, dan zou ik graag met de engeltjes willen praten. En daarom zou ik graag een cursus Hebreeuws willen volgen.” “Dat is een mooie gedachte”, zegt de receptioniste, “maar wie zegt, dat u in de hemel komt. Misschien komt u na de dood wel in de hel. Daar zijn helemaal geen engeltjes. Daar zijn alleen maar duivels.” “Ja”, antwoordt het oude mannetje, “dat is ook geen probleem, want Duits spreek ik al.”


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsSchool moppen plezier!

School moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een oud mannetje wil een vreemde taal leren is een van deze School moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer School moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

School moppen die je moet delen!

School moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een oud mannetje wil een vreemde taal leren ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete School moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste School moppen!

Beoordeel Een oud mannetje wil een vreemde taal leren of een van de vele andere School moppen en laat andere moppentappers weten welke School moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

School moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie School moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie School moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

School moppen l Een oud mannetje wil een vreemde taal leren