Een muziekinstrument kunnen opnoemen

35 keer gelezen Onderdeel School moppen Moppen toevoegen

De juffrouw vraagt aan de kinderen in de klas of ze een muziekinstrument kunnen opnoemen. Viool Jantje steekt zijn vinger op en zegt: “Een piano, Juf.” “Heel goed”, zegt de juffrouw. Pietje steekt zijn vinger op en zegt: “Een viool, Juf.” “Heel goed”, zegt de juf. Vervolgens steekt Moosje zijn vinger op en zegt: “Een Sak So Sie, juffrouw.”
De juffrouw vraagt verwonderd aan Moosje wat dat dan wel voor een instrument is, waarop Moosje antwoordt: Toen ik gisteravond langs de slaapkamer van mijn ouders liep, zei mijn moeder tegen mijn vader: “Nou Bram, als ik jouw “Sak So Sie” zit er ook niet veel muziek meer in.”


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsSchool moppen plezier!

School moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een muziekinstrument kunnen opnoemen is een van deze School moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer School moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

School moppen die je moet delen!

School moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een muziekinstrument kunnen opnoemen ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete School moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste School moppen!

Beoordeel Een muziekinstrument kunnen opnoemen of een van de vele andere School moppen en laat andere moppentappers weten welke School moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

School moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie School moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie School moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

School moppen l Een muziekinstrument kunnen opnoemen