Als beloning mag hij met...

80 keer gelezen Onderdeel School moppen Moppen toevoegen

Pietje heeft een goed rapport en als beloning mag hij met de juffrouw mee naar huis. Als ze samen in bad zitten vraagt Pietje: “Juffrouw wat is dat?” “Dat is het oerwoud Pietje.” “En wat zijn dat juffrouw?” “Dat zijn de koplampen.” Dan vraagt de juffrouw aan Pietje: “En wat is dat Pietje?” “Dat is Tarzan.” Die nacht liggen ze in bed en zegt Pietje: “Juffrouw, doe de koplampen maar aan, want Tarzan is verdwaald in het oerwoud!”


Stem op jouw favoriete moppen

8/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als Erg goedSchool moppen plezier!

School moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Als beloning mag hij met de juffrouw mee naar huis is een van deze School moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer School moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

School moppen die je moet delen!

School moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Als beloning mag hij met de juffrouw mee naar huis ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete School moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste School moppen!

Beoordeel Als beloning mag hij met de juffrouw mee naar huis of een van de vele andere School moppen en laat andere moppentappers weten welke School moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

School moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie School moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie School moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

School moppen l Als beloning mag hij met de juffrouw mee naar huis