Een soldaat kreeg een brief van zijn verloofde

Deze grap is 41 keer gelezen l Moppen categorie: Politiek moppen


Een soldaat die ver van huis was, baalde als een stekker toen hij een brief van zijn verloofde kreeg, waarmee ze de verkering uitmaakte. In dezelfde brief vroeg ze hem haar foto terug te sturen. Op wraak belust hield hij vervolgens een inzameling bij al zijn vrienden van alle overtollige foto’s van vrouwen. Toen hij er een stuk of twintig had stopte hij ze allemaal in een envelop. Hij deed er een briefje bij: “Sorry, ik weet niet meer welke foto van jou is. Haal s.v.p. de jouwe eruit en stuur de rest retour”


Beoordeel onze moppen en grappen


0/100 ratings


De leukste Nederlandse moppen, grappen en raadsels

Wij zijn de leukste Nederlandse moppen, grappen en raadsel website op het internet. Met vele honderden moppen, grappen en raadsel bieden wij onze bezoekers jong en oud een dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Zit je er even doorheen, heb je behoefte aan leuke moppen of ben je op zoek naar originele grappen en raadsels? Dan hebben wij gevonden wat jij zoekt!

En heb de jouw favoriete moppen, grappen en raadsels gevonden? Deel ze dan eenvoudig en snel met jouw vrienden, kennissen, fans of leden op bijvoorbeeld je sociale media. Met onze deelknoppen kun je ze namelijk delen op twitter, facebook, google, pinterest en vele andere media. Want niets leuker dan samen genieten van een dagelijks portie humor, vermaak, plezier en vertier!
Bezoek eenvoudig en snel jouw favoriete moppen online.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag