Een huilend geel mannetje langs...

119 keer gelezen Onderdeel Politiek moppen Moppen toevoegen

Reed ik gisternacht van mijn werk, zie ik plots een geel mannetje langs de weg staan huilen. Ik stop, ga ernaartoe en vraag wat eraan scheelt en of ik hem misschien kan helpen met iets. “Ik kom van Venus, ben homofiel en heb honger…” “Tsja” zeg ik, “ik kan je een boterham geven, maar verder kan ik je helaas niet helpen”. Ik gaf hem mijn laatste boterham en reed verder. Even later zie ik langs de kant van de weg een rood mannetje staan huilen. Weer stop ik en vraag wat eraan scheelt.

“Ik kom van Mars, ben homofiel en heb dorst…” Dus ik geef hem een blikje cola en zeg dat ik hem verder niet kan helpen, en rij verder. Na 300 meter zie ik een blauw mannetje langs de kant van de weg staan. Enigszins geïrriteerd stop ik weer, ga naar het mannetje toe en schreeuw: “Zo blauwe homo, van welke kutplaneet kom jij en wat moet je van me hebben?”

Waarop het mannetje antwoord: “Uw rij- en kentekenbewijs graag…”


Stem op jouw favoriete moppen

9/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als PerfectPolitiek moppen plezier!

Politiek moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een huilend geel mannetje langs de weg is een van deze Politiek moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Politiek moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Politiek moppen die je moet delen!

Politiek moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een huilend geel mannetje langs de weg ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Politiek moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Politiek moppen!

Beoordeel Een huilend geel mannetje langs de weg of een van de vele andere Politiek moppen en laat andere moppentappers weten welke Politiek moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Politiek moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Politiek moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Politiek moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Politiek moppen l Een huilend geel mannetje langs de weg