Een huilend geel mannetje langs de weg

Deze grap is 76 keer gelezen l Moppen categorie: Politiek moppen


Reed ik gisternacht van mijn werk, zie ik plots een geel mannetje langs de weg staan huilen. Ik stop, ga ernaartoe en vraag wat eraan scheelt en of ik hem misschien kan helpen met iets. “Ik kom van Venus, ben homofiel en heb honger…” “Tsja” zeg ik, “ik kan je een boterham geven, maar verder kan ik je helaas niet helpen”. Ik gaf hem mijn laatste boterham en reed verder. Even later zie ik langs de kant van de weg een rood mannetje staan huilen. Weer stop ik en vraag wat eraan scheelt.

“Ik kom van Mars, ben homofiel en heb dorst…” Dus ik geef hem een blikje cola en zeg dat ik hem verder niet kan helpen, en rij verder. Na 300 meter zie ik een blauw mannetje langs de kant van de weg staan. Enigszins geïrriteerd stop ik weer, ga naar het mannetje toe en schreeuw: “Zo blauwe homo, van welke kutplaneet kom jij en wat moet je van me hebben?”

Waarop het mannetje antwoord: “Uw rij- en kentekenbewijs graag…”


Beoordeel onze moppen en grappen


9/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als Perfect


De leukste Nederlandse moppen, grappen en raadsels

Wij zijn de leukste Nederlandse moppen, grappen en raadsel website op het internet. Met vele honderden moppen, grappen en raadsel bieden wij onze bezoekers jong en oud een dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Zit je er even doorheen, heb je behoefte aan leuke moppen of ben je op zoek naar originele grappen en raadsels? Dan hebben wij gevonden wat jij zoekt!

En heb de jouw favoriete moppen, grappen en raadsels gevonden? Deel ze dan eenvoudig en snel met jouw vrienden, kennissen, fans of leden op bijvoorbeeld je sociale media. Met onze deelknoppen kun je ze namelijk delen op twitter, facebook, google, pinterest en vele andere media. Want niets leuker dan samen genieten van een dagelijks portie humor, vermaak, plezier en vertier!
Bezoek eenvoudig en snel jouw favoriete moppen online.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag