Bij de militaire keuringsarts op...

128 keer gelezen Onderdeel Politiek moppen Moppen toevoegen

Er zit een jongen bij de keuringsarts voor militaire dienst. De arts vraagt de jongen wat hij in militaire dienst wil gaan doen. “Ik wil graag generaal worden,” zegt de jongen. “Ben je gek,” zegt de arts. Zegt de jongen: “Is dat vereist dan”


Stem op jouw favoriete moppen

5/102 ratings
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als MatigPolitiek moppen plezier!

Politiek moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Bij de militaire keuringsarts op bezoek is een van deze Politiek moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Politiek moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Politiek moppen die je moet delen!

Politiek moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Bij de militaire keuringsarts op bezoek ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Politiek moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Politiek moppen!

Beoordeel Bij de militaire keuringsarts op bezoek of een van de vele andere Politiek moppen en laat andere moppentappers weten welke Politiek moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Politiek moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Politiek moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Politiek moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Politiek moppen l Bij de militaire keuringsarts op bezoek