Bij de militaire keuringsarts op bezoek

Deze grap is 107 keer gelezen l Moppen categorie: Politiek moppen


Er zit een jongen bij de keuringsarts voor militaire dienst. De arts vraagt de jongen wat hij in militaire dienst wil gaan doen. “Ik wil graag generaal worden,” zegt de jongen. “Ben je gek,” zegt de arts. Zegt de jongen: “Is dat vereist dan”


Beoordeel onze moppen en grappen


5/102 ratings
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als Matig


De leukste Nederlandse moppen, grappen en raadsels

Wij zijn de leukste Nederlandse moppen, grappen en raadsel website op het internet. Met vele honderden moppen, grappen en raadsel bieden wij onze bezoekers jong en oud een dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Zit je er even doorheen, heb je behoefte aan leuke moppen of ben je op zoek naar originele grappen en raadsels? Dan hebben wij gevonden wat jij zoekt!

En heb de jouw favoriete moppen, grappen en raadsels gevonden? Deel ze dan eenvoudig en snel met jouw vrienden, kennissen, fans of leden op bijvoorbeeld je sociale media. Met onze deelknoppen kun je ze namelijk delen op twitter, facebook, google, pinterest en vele andere media. Want niets leuker dan samen genieten van een dagelijks portie humor, vermaak, plezier en vertier!
Bezoek eenvoudig en snel jouw favoriete moppen online.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag