Aangehouden voor te hard rijden

Deze grap is 42 keer gelezen l Moppen categorie: Politiek moppen


Een vrouw wordt tegengehouden door een agent omdat ze te hard reed. De agent vraagt haar om haar rijbewijs, en ze zegt, dat heb ik niet. ”Goed zegt de agent geef de papieren van de wagen dan maar, kan ik niet zegt ze, hij is gestolen.” De agent vindt het allemaal wel heel verdacht en wil die auto wel eens nader inspecteren. “Sorry” zegt de vrouw, “dat zou ik niet doen met dat lijk achterin.” De agent belt direct voor versterking terwijl hij de vrouw onder schot houdt. Een hele meute politiewagens arriveert, inclusief de commissaris. Die gaat naar de vrouw en vraagt: “Mag ik uw rijbewijs?” “Tuurlijk” zegt ze en geeft het. “Is die auto van u?” vraagt hij vervolgens, “Ja hoor,” zegt ze en ze haalt de autopapieren te voorschijn. “Prima” zegt de commissaris: “maar er werd beweert dat er een lijk in de kofferbak lag.” “Nee hoor!” lacht de vrouw en ze opent de kofferbak…compleet leeg.

“Ik weet niet wat hier aan de hand is,” zegt de commissaris, “maar een van mijn agenten belde en zei dat je geen rijbewijs had, in een gestolen wagen reed met een lijk achterin.” “Hmm, dadelijk gaat ie zeker ook nog beweren dat ik te hard reed!” zegt de vrouw


Beoordeel onze moppen en grappen


0/100 ratings


De leukste Nederlandse moppen, grappen en raadsels

Wij zijn de leukste Nederlandse moppen, grappen en raadsel website op het internet. Met vele honderden moppen, grappen en raadsel bieden wij onze bezoekers jong en oud een dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Zit je er even doorheen, heb je behoefte aan leuke moppen of ben je op zoek naar originele grappen en raadsels? Dan hebben wij gevonden wat jij zoekt!

En heb de jouw favoriete moppen, grappen en raadsels gevonden? Deel ze dan eenvoudig en snel met jouw vrienden, kennissen, fans of leden op bijvoorbeeld je sociale media. Met onze deelknoppen kun je ze namelijk delen op twitter, facebook, google, pinterest en vele andere media. Want niets leuker dan samen genieten van een dagelijks portie humor, vermaak, plezier en vertier!
Bezoek eenvoudig en snel jouw favoriete moppen online.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag