Op vakantie naar een exotisch,...

9 keer gelezen Onderdeel Muziek moppen Moppen toevoegen

Een man gaat op vakantie naar een exotisch, tropisch eiland. Als ‘ie met de boot in de buurt van het eiland komt, hoort hij een soort constant gedrum van het eiland komen. Als hij van de boot af is, vraagt hij aan de eerste inboorling die hij tegenkomt wat dat gedrum toch is. De inboorling wordt erg nerveus en roept “Erg slecht als drummen stopt.”

Het drummen blijft maar doorgaan en aan het eind van de dag is de man het toch wel zat. Hij klampt een andere inboorling aan en vraagt wanneer het drummen ophoudt. De inboorling kijkt alsof ‘ie aan iets heel vervelends wordt herinnerd en roept alleen maar “Erg slecht als drummen stopt” voor ‘ie de benen neemt.
Na een paar dagen weinig geslapen te hebben is de man het wel echt helemaal zat. Hij pakt de dichtstbijzijnde inboorling in z’n nekvel, duwt ‘m ruw klem tegen een boom aan en roept “Nou wil ik het weten: wat gebeurt er als het drummen stopt?”.

Zegt de inboorling angstig: “bas solo!”.


Stem op jouw favoriete moppen

9/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als PerfectMuziek moppen plezier!

Muziek moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Op vakantie naar een exotisch, tropisch eiland is een van deze Muziek moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Muziek moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Muziek moppen die je moet delen!

Muziek moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Op vakantie naar een exotisch, tropisch eiland ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Muziek moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Muziek moppen!

Beoordeel Op vakantie naar een exotisch, tropisch eiland of een van de vele andere Muziek moppen en laat andere moppentappers weten welke Muziek moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Muziek moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Muziek moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Muziek moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Muziek moppen l Op vakantie naar een exotisch, tropisch eiland