Elk jaar meedoen aan de...

5 keer gelezen Onderdeel Muziek moppen Moppen toevoegen

Een bassist werkt elk jaar hard mee aan de kerstvoorstelling van het kerkkoor. Dit jaar komt hij net te laat hijgend en wel binnenrennen. De dirigent vraagt: “Wil je je bas nog even stemmen?”. Zegt de bassist: “Hoezo? Doen we het dit jaar dan anders dan vorig jaar?”.


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsMuziek moppen plezier!

Muziek moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Elk jaar meedoen aan de kerstvoorstelling van het kerkkoor is een van deze Muziek moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Muziek moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Muziek moppen die je moet delen!

Muziek moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Elk jaar meedoen aan de kerstvoorstelling van het kerkkoor ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Muziek moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Muziek moppen!

Beoordeel Elk jaar meedoen aan de kerstvoorstelling van het kerkkoor of een van de vele andere Muziek moppen en laat andere moppentappers weten welke Muziek moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Muziek moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Muziek moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Muziek moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Muziek moppen l Elk jaar meedoen aan de kerstvoorstelling van het kerkkoor