Een vrouw woont vlakbij een...

70 keer gelezen Onderdeel Man en vrouw moppen Moppen toevoegen

Een vrouw woont vlakbij een tramspoor. Vorig weekend heeft ze een kast gekocht. Na veel proberen is ze erin geslaagd om de kast in elkaar te zetten. Maar telkens als er een tram passeert, valt de kast uiteen. Daarom vraagt ze een medewerker van de winkel om eens te komen kijken naar de kast. Na enkele dagen komt er iemand kijken naar de kast en ook hij probeert om ze in elkaar te zetten. Maar bij de eerstvolgende tram ligt de kast opnieuw uiteen. Hij stelt voor om in de kast te wachten tot er weer een tram passeert en te kijken wat er dan gebeurt. Terwijl hij in de kast zit te wachten, komt ondertussen de man van de vrouw thuis. De vrouw weet echter dat haar man enorm jaloers is en vraagt aan de medewerker om in de kast te blijven. Haar man komt binnen en wil vlug een ander overhemd aantrekken. Terwijl hij de kast opendoet ziet hij natuurlijk de medewerker zitten, waarop deze paniekerig antwoordt: “Het is niet wat je denkt, want ik zit op de tram te wachten.”


Stem op jouw favoriete moppen

9/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als PerfectMan en vrouw moppen plezier!

Man en vrouw moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een vrouw woont vlakbij een tramspoor is een van deze Man en vrouw moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Man en vrouw moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Man en vrouw moppen die je moet delen!

Man en vrouw moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een vrouw woont vlakbij een tramspoor ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Man en vrouw moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Man en vrouw moppen!

Beoordeel Een vrouw woont vlakbij een tramspoor of een van de vele andere Man en vrouw moppen en laat andere moppentappers weten welke Man en vrouw moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Man en vrouw moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Man en vrouw moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Man en vrouw moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Man en vrouw moppen l Een vrouw woont vlakbij een tramspoor