Een vreemde droom die ze...

87 keer gelezen Onderdeel Man en vrouw moppen Moppen toevoegen

Tijdens het ontbijt vertelt een vrouw over een vreemde droom die ze ‘s nachts heeft gehad: “Ik was op een veiling voor penissen. De grote werden verkocht voor duizend gulden en de kleintjes voor een tientje.” Echtgenoot: “Hoe zat het met mijn maat?” “Daar wilde niemand een bod op uitbrengen.”

De echtgenoot zint op wraak, dus de volgende morgen vertelt hij zijn vrouw over zijn droom van de afgelopen nacht. “Het was een veiling voor vagina’s. De jonge krappe werden verkocht voor duizend gulden en de oude uitlubberde voor een tientje.” Echtgenote: “Hoe zat het met de mijne?” “Daar werd de veiling in gehouden.”


Stem op jouw favoriete moppen

9/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als PerfectMan en vrouw moppen plezier!

Man en vrouw moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een vreemde droom die ze ‘s nachts heeft gehad is een van deze Man en vrouw moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Man en vrouw moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Man en vrouw moppen die je moet delen!

Man en vrouw moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een vreemde droom die ze ‘s nachts heeft gehad ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Man en vrouw moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Man en vrouw moppen!

Beoordeel Een vreemde droom die ze ‘s nachts heeft gehad of een van de vele andere Man en vrouw moppen en laat andere moppentappers weten welke Man en vrouw moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Man en vrouw moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Man en vrouw moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Man en vrouw moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Man en vrouw moppen l Een vreemde droom die ze ‘s nachts heeft gehad