Met de baas van het...

39 keer gelezen Onderdeel Kroeg moppen Moppen toevoegen

Er zit een man met de baas van een café te praten. Dan komt er een man het café binnen, doet een dubbele salto en landt op zijn barkruk ‘pintje!’, roept hij. “Waaw! Hoe doe je dat?”, vraagt de man die met de baas aan het praten was. “Ik zit in het circus!”, antwoordt de man. Dan komt er nog een man binnen, doet ook een dubbele salto en landt op zijn barkruk. Weer staat de man verbaasd te kijken. “Hoe doe jij dat?” “Ik zit in het circus”, antwoordt hij. Nu komt er nog een man binnen, doet een tiendubbele salto en een driedubbele flikflak en landt op zijn barkruk. “Zit jij ook in het circus?”, vraagt de man. “Nee, ik struikelde over de deurmat!”


Stem op jouw favoriete moppen

8/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als Erg goedKroeg moppen plezier!

Kroeg moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Met de baas van het café aan het praten is een van deze Kroeg moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Kroeg moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Kroeg moppen die je moet delen!

Kroeg moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Met de baas van het café aan het praten ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Kroeg moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Kroeg moppen!

Beoordeel Met de baas van het café aan het praten of een van de vele andere Kroeg moppen en laat andere moppentappers weten welke Kroeg moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Kroeg moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Kroeg moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Kroeg moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Kroeg moppen l Met de baas van het café aan het praten