In behoorlijke staat van beschonkenheid

27 keer gelezen Onderdeel Kroeg moppen Moppen toevoegen

Jeroen is in behoorlijke staat van beschonkenheid op weg naar huis. Ondanks zijn wat wazige toestand maakt hij zich nogal zorgen over zijn entree en hij besluit onmiddellijk na binnenkomst een boek te grijpen om zich een houding te geven. Als zijn vrouw haar slaperige hoofd om de deur steekt, is Jeroen zogenaamd in zijn lectuur verdiept. Op haar vraag wat hij zit te doen, antwoordt hij laconiek: “Dat zie je toch, ik zit te lezen.” Tot zijn stomme verbazing reageert zijn geliefde met: “Idioot, doe die koffer dicht en kom mee naar bed.”


Stem op jouw favoriete moppen

8/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als Erg goedKroeg moppen plezier!

Kroeg moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. In behoorlijke staat van beschonkenheid is een van deze Kroeg moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Kroeg moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Kroeg moppen die je moet delen!

Kroeg moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( In behoorlijke staat van beschonkenheid ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Kroeg moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Kroeg moppen!

Beoordeel In behoorlijke staat van beschonkenheid of een van de vele andere Kroeg moppen en laat andere moppentappers weten welke Kroeg moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Kroeg moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Kroeg moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Kroeg moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Kroeg moppen l In behoorlijke staat van beschonkenheid