Geef allemaal een pilsje van ikke

Deze grap is 24 keer gelezen l Moppen categorie: Kroeg moppen


Komt een Turkse man een kroeg binnen en zegt tegen de barman: “Geef allemaal een pilsje van ikke!” De barman corrigeert hem: “Dat zegt u niet goed, het is: geef allemaal een pilsje van mij!” Zegt de Turk: “Da’s ook goed…”.


Beoordeel jouw favoriete moppen, raadsels & grappen!

0/100 ratingsAltijd en overal de leukste Kroeg moppen, grappen en raadsels.

Met onze Kroeg moppen, grappen en raadsels zorgen wij voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Geef allemaal een pilsje van ikke is een van deze Kroeg moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Kroeg moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Deel jouw favoriete Kroeg moppen, grappen en raadsels eenvoudig en snel.

Heb je jouw favoriete Kroeg moppen gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Geef allemaal een pilsje van ikke ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Kroeg moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

Beoordeel en laat andere moppentappers weten wat jouw favoriete Kroeg moppen zijn!

Beoordeel Geef allemaal een pilsje van ikke of een van de vele andere Kroeg moppen en laat andere moppentappers weten welke Kroeg moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Wist je dat Kroeg moppen slechts een van de ruim 30 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Kroeg moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Kroeg moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Kroeg moppen l Geef allemaal een pilsje van ikke