Een pilsje bestellen bij de...

91 keer gelezen Onderdeel Kroeg moppen Moppen toevoegen

De kastelein vraag aan de man aan de bar wat hij wenst te drinken. ”Geeft u mij een pilsje”, zegt de man ”en geef die man met die pet op aan het tafeltje er ook een van mij.”

Zo gezegd, zo gedaan. Als de man aan de bar zijn pilsje leeg drinkt zegt hij tegen de kastelein: “geeft u mij nog een pilsje en die man met de pet op geeft u ook nog een van mij”. Dat tafereel speelt zich zo nog vijf keer af, waarop de vriend van de man met de pet zegt: “geef mij jouw pet eens even, dan krijg ik ook eens iets van die kerel te drinken”. ”Oké” zegt de pettenman en geeft zijn vriend zijn pet.

Vervolgens zegt de man aan de bar tegen de kastelein: “mag ik nog een pilsje van u en geef de man tegenover die met de pet op ook eens een van mij, want die ander heeft er al genoeg van mij gehad !”


Stem op jouw favoriete moppen

9/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als PerfectKroeg moppen plezier!

Kroeg moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een pilsje bestellen bij de Kastelijn is een van deze Kroeg moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Kroeg moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Kroeg moppen die je moet delen!

Kroeg moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een pilsje bestellen bij de Kastelijn ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Kroeg moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Kroeg moppen!

Beoordeel Een pilsje bestellen bij de Kastelijn of een van de vele andere Kroeg moppen en laat andere moppentappers weten welke Kroeg moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Kroeg moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Kroeg moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Kroeg moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Kroeg moppen l Een pilsje bestellen bij de Kastelijn