Ik kom even zeggen dat...

58 keer gelezen Onderdeel Kinder moppen Moppen toevoegen

Een jochie komt thuis uit school en zegt plompverloren: “Ik kom even zeggen dat ik ga trouwen.” Een jaar of zeven is hij, zijn moeder krijgt haast een hartstilstand. Maar in pedagogische boeken heeft ze gelezen, dat ze zoiets tactisch moet aanpakken. Dus zegt ze: “Zo, en met wie, en hoe denk je over de huisvesting? Hebben jullie al een huis?” “Nou,” zegt hij, “voorlopig op de rommelkamer.” “Zo,” zegt ze, “en het eten?” “Nou, de ene dag bij Marietje en de andere dag bij u.” “Potverdorie,” denkt ze, “hij redt zich er mooi uit.” Vraagt ze: “En hoe denken jullie over de seksualiteit?” Zegt hij: “O, daar heb ik het met Marietje ook al over gehad. Voorlopig geen baby. Een baby motten we niet.” Zegt zijn moeder: “Heb je dat ook zo tegen Marietje gezegd: ‘een baby motten we niet?'” “Nou nee,” zegt hij, “ik heb tegen Marietje gezegd: ‘als je het hart in je lijf hebt om eieren te leggen, trap ik ze allemaal kapot.'”


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsKinder moppen plezier!

Kinder moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Ik kom even zeggen dat ik ga trouwen is een van deze Kinder moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Kinder moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Kinder moppen die je moet delen!

Kinder moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Ik kom even zeggen dat ik ga trouwen ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Kinder moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Kinder moppen!

Beoordeel Ik kom even zeggen dat ik ga trouwen of een van de vele andere Kinder moppen en laat andere moppentappers weten welke Kinder moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Kinder moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Kinder moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Kinder moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Kinder moppen l Ik kom even zeggen dat ik ga trouwen