Een jongen van een jaar...

24 keer gelezen Onderdeel Kinder moppen Moppen toevoegen

Op een goede dag komt er een jongen van een jaar of tien een apotheek binnen en wacht geduldig zijn beurt af, maar er komt een non binnen, die laat hij voorgaan. Na een tijdje vraagt de apotheker: “En jongen, waarmee kan ik je van dienst zijn?” De jongen treuzelt wat en is blijkbaar verlegen, daarom komt de apotheker achter de toog vandaan en knielt bij de jongen en stelt de vraag weer: “Wel jongen, zeg het maar in mijn oor, ik ben heel wat gewend, je hoeft je voor mij niet te schamen.” Daarop zegt de jongen: “Ik wil een pakje kapotjes.” De apotheker verschiet en zegt: “Maar jongen, zo vraag je dat toch niet, dat gebeurt op een andere manier. probeer het nog eens.” Daarop doet die kleine zijn broek naar beneden en wijst op zijn piemel en zegt: “Een kostuumpje voor de kleine.”


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsKinder moppen plezier!

Kinder moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een jongen van een jaar of tien een apotheek binnen is een van deze Kinder moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Kinder moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Kinder moppen die je moet delen!

Kinder moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een jongen van een jaar of tien een apotheek binnen ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Kinder moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Kinder moppen!

Beoordeel Een jongen van een jaar of tien een apotheek binnen of een van de vele andere Kinder moppen en laat andere moppentappers weten welke Kinder moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Kinder moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Kinder moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Kinder moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Kinder moppen l Een jongen van een jaar of tien een apotheek binnen