Een jochie van ongeveer 8...

45 keer gelezen Onderdeel Kinder moppen Moppen toevoegen

Komt een jochie van ongeveer 8 jaar bij de drogist, en vraagt zonder blikken of blozen: “Verkoopt u ook spiraaltjes?” De overdonderde drogist geeft hakkelend van de schrik toe dat hij spiraaltjes verkoopt. “Brengt u ze ook in?”, vraagt het joch. Zweetdruppels parelen op zijn voorhoofd, hij maakt zijn boordje los en met vlekken in zijn nek stamelt hij: “J-ja, dat doe ik ook.” “Mooi,” zegt het jochie, “wilt u dan even uw handen wassen, want ik wil graag één pond zoute drop.”


Stem op jouw favoriete moppen

8.5/102 ratings
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als Erg goedKinder moppen plezier!

Kinder moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een jochie van ongeveer 8 jaar bij de drogist is een van deze Kinder moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Kinder moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Kinder moppen die je moet delen!

Kinder moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een jochie van ongeveer 8 jaar bij de drogist ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Kinder moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Kinder moppen!

Beoordeel Een jochie van ongeveer 8 jaar bij de drogist of een van de vele andere Kinder moppen en laat andere moppentappers weten welke Kinder moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Kinder moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Kinder moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Kinder moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Kinder moppen l Een jochie van ongeveer 8 jaar bij de drogist