Dus heb ik maar een...

55 keer gelezen Onderdeel Kinder moppen Moppen toevoegen

Moeder vraagt aan Dirkje: “Heb jij je medicijn al ingenomen?” “Ja, mams”, zegt Dirkje. Moeder: “Echt een volle lepel?” Dirkje: “Nee mams, ik kon geen lepel vinden, dus heb ik maar een volle vork genomen.


Stem op jouw favoriete moppen

8/102 ratings
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als Erg goedKinder moppen plezier!

Kinder moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Dus heb ik maar een volle vork genomen is een van deze Kinder moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Kinder moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Kinder moppen die je moet delen!

Kinder moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Dus heb ik maar een volle vork genomen ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Kinder moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Kinder moppen!

Beoordeel Dus heb ik maar een volle vork genomen of een van de vele andere Kinder moppen en laat andere moppentappers weten welke Kinder moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Kinder moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Kinder moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Kinder moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Kinder moppen l Dus heb ik maar een volle vork genomen