Weten waar de kindjes vandaan...

24 keer gelezen Onderdeel Jantje moppen Moppen toevoegen

Jantje van zes jaar komt thuis van school en zegt: “Mama, de juffrouw heeft gezegd dat degenen die weten waar de kindjes vandaan komen volgende week de hele week thuis mogen blijven. “Ja,” zegt de moeder, “dat weet ik niet zou gauw, dat moet je aan je papa vragen.” Jantje gaat naar zijn vader en vraagt: “Papa, waar komen de kindjes vandaan?” Papa antwoordt: “Ja ventje, dat kan ik je niet zo gauw uitleggen, de voetbal begint zo en ik wil niets missen, vraag het maar aan je zus.”

Jantje gaat naar zijn zus Annelies die 19 is en vraagt weer: “Waar komen de kindjes vandaan?” Annelies antwoordt: “Ja jongen, dat kan ik niet zo één, twee, drie zeggen, vraag dat maar aan je broer.” Jantje gaat naar zijn broer en vraagt: “Felix, waar komen de kindjes vandaan?” Felix van twaalf antwoordt: “Ja jongen, dat ben ik vergeten, maar vraag het maar aan je tante.” Jantje komt bij tante en vraagt: “Tante waar komen de kindjes vandaan?” Zijn tante die juist de aardappelen aan het schillen is, kijkt verwonderd en zoekt in de bak met aardappelen, haalt er een grote uit en zegt (om van die kleine af te zijn): “Wel Jantje, zie je hier deze aardappel? Welnu, hier komen de kindjes vandaan.”

Jantje vraagt: “Tante, mag ik die aardappel hebben?” Zijn tante vindt dat wel goed en geeft hem de aardappel mee. De dag daarna neemt Jantje de aardappel mee naar school. Net voor ze de klas ingaan stopt Jantje de aardappel in zijn broekzak. De leraar vraagt: “Weet iemand waar de kindjes vandaan komen?” Er zijn er enkele die hun vinger omhoogsteken. Als antwoord op de vraag krijgt de leraar verschillende antwoorden in de trant van: uit de rode kool, van de ooievaar, van de kinnekesboot, met een ruimtetuig van Venus en nog wat van die rare antwoorden. Jantje zit te grinnikken, de leraar ziet dat en vraagt: “Wel Jantje, weet jij soms waar de kindjes vandaan komen?” Heel triomfantelijk zegt Jantje: “Ja meester, moet ik hem eens laten zien?” De week daarop was Jantje thuis.


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsJantje moppen plezier!

Jantje moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Weten waar de kindjes vandaan komen is een van deze Jantje moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Jantje moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Jantje moppen die je moet delen!

Jantje moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Weten waar de kindjes vandaan komen ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Jantje moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Jantje moppen!

Beoordeel Weten waar de kindjes vandaan komen of een van de vele andere Jantje moppen en laat andere moppentappers weten welke Jantje moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Jantje moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Jantje moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Jantje moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Jantje moppen l Weten waar de kindjes vandaan komen