Jantje is zijn horloge kwijtgeraakt

44 keer gelezen Onderdeel Jantje moppen Moppen toevoegen

Jantje loopt op het Leidseplein te huilen en een vrouw spreek hem aan waarom hij toch zo hard huilt.­

Snikkend verteld hij dat z’n horloge kwijt is.­ De vrouw vraagt hij waar dat horloge verloren is…­ Snikkend verteld hij dat zijn horloge kwijt geraakt is op de dam.­

Verbaasd vraagt de vrouw waarom hij dan op het Leidseplein zoekt terwijl hij z’n horloge op de dam verloren is…­Snikkend antwoord jantje “­hij liep nog”­


Stem op jouw favoriete moppen

9/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als PerfectJantje moppen plezier!

Jantje moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Jantje is zijn horloge kwijtgeraakt is een van deze Jantje moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Jantje moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Jantje moppen die je moet delen!

Jantje moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Jantje is zijn horloge kwijtgeraakt ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Jantje moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Jantje moppen!

Beoordeel Jantje is zijn horloge kwijtgeraakt of een van de vele andere Jantje moppen en laat andere moppentappers weten welke Jantje moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Jantje moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Jantje moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Jantje moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Jantje moppen l Jantje is zijn horloge kwijtgeraakt