Een tekening te maken van...

91 keer gelezen Onderdeel Jantje moppen Moppen toevoegen

De juffrouw geeft de leerlingen de opdracht een tekening te maken van koeien die in de wei staan te grazen. Jantje is als eerste klaar en toont zijn tekening aan de juffrouw. De juffrouw zegt: “Maar Jantje, ik zie helemaal geen koeien, ik zie zelfs geen gras!” Jantje antwoordt: “De koeien hebben al het gras opgegeten en nu staan ze op een andere wei te grazen.”


Stem op jouw favoriete moppen

10/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als Super goedJantje moppen plezier!

Jantje moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een tekening te maken van koeien die in de wei staan is een van deze Jantje moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Jantje moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Jantje moppen die je moet delen!

Jantje moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een tekening te maken van koeien die in de wei staan ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Jantje moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Jantje moppen!

Beoordeel Een tekening te maken van koeien die in de wei staan of een van de vele andere Jantje moppen en laat andere moppentappers weten welke Jantje moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Jantje moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Jantje moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Jantje moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Jantje moppen l Een tekening te maken van koeien die in de wei staan