Een potje met zetpillen en...

32 keer gelezen Onderdeel Jantje moppen Moppen toevoegen

Jantje komt thuis uit school en ziet een potje met zetpillen en een potje met kogels staan. Hij denkt: “Die ga ik eens even omwisselen.” Wanneer hij de potjes omgewisseld heeft komt zijn vader thuis en zegt: “Ik ga jagen.” Na een half uurtje komt vader weer thuis en zegt: “Ik heb toch zoiets geks meegemaakt: ik schoot op een konijn en het hupelt vrolijk door!” Dan komt Jantjes zieke moeder naar beneden en vader vertelt het hele verhaal en moeder zegt ineens: “Ik heb ook iets geks meegemaakt: ik had een zetpil ingenomen en ik laat een scheet en de kat was dood!”


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsJantje moppen plezier!

Jantje moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een potje met zetpillen en een potje met kogels is een van deze Jantje moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Jantje moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Jantje moppen die je moet delen!

Jantje moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een potje met zetpillen en een potje met kogels ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Jantje moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Jantje moppen!

Beoordeel Een potje met zetpillen en een potje met kogels of een van de vele andere Jantje moppen en laat andere moppentappers weten welke Jantje moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Jantje moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Jantje moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Jantje moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Jantje moppen l Een potje met zetpillen en een potje met kogels