De eerste vier letters van...

37 keer gelezen Onderdeel Jantje moppen Moppen toevoegen

Jantje zit in klas en de meester zegt jantje morgen moet je de vier eerste letters van het alfabet kennen jantje gaat naar huis en vraagt aan zijn papa die aan het piano spelen is papa wat is de eerste letter van het alfabet papa zegt: rot op rot op jantje gaat naar zijn mama die aan het tv kijken is mama wat is de tweede letter van het alfabet hoort hij op e achtergrond: u bent een biggetje u bent een biggetje jantje gaat naar zijn broer die aan het zingen is broer wat is de derde letter van het alfabet hoort hij op de achtergrond superman! superman! jantje gaat naar zijn zus die aan et tv kijken is wat is de derde letter van het alfabet hoort hij op de achtergrond van de barbie club van de barbie club de volgende dag gaat jantje naar school en de meester vraagt jantje ken je de vier eerste letter van het alfabet al jantje zegt: je rot op rot op de meester zegt: wat zeg je me nou Jantje: u bent een biggetje u bent een biggetje meester wie denk je wel dat je bent jantje: super man super man meester:waar heb je al die woorden vandaan jantje: van de barbie club van de barbie club.


Stem op jouw favoriete moppen

5/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als MatigJantje moppen plezier!

Jantje moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. De eerste vier letters van het alfabet kennen is een van deze Jantje moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Jantje moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Jantje moppen die je moet delen!

Jantje moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( De eerste vier letters van het alfabet kennen ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Jantje moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Jantje moppen!

Beoordeel De eerste vier letters van het alfabet kennen of een van de vele andere Jantje moppen en laat andere moppentappers weten welke Jantje moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Jantje moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Jantje moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Jantje moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Jantje moppen l De eerste vier letters van het alfabet kennen