Op Schiphol na een vakantie...

79 keer gelezen Onderdeel Huwelijk moppen Moppen toevoegen

Een echtpaar komt op Schiphol aan na een vakantie in een tropen. Daar hebben ze een slang en een stinkdier gevangen die ze nu het land in willen smokkelen. Vlak voor de douane begint de vrouw zenuwachtig heen en weer te schuifelen. Ze zegt tegen haar man: “Wat moeten we nou doen? Als ze die dieren zien, dan moeten we een boete betalen.” “Weet je wat?”, zegt haar man, “ik bind de slang om mijn middel, zodat het op een riem lijkt, en jij doet het stinkdier in je slipje.” De vrouw kijkt hem verschrikt aan en zegt: “Maar dat stinkt toch heel erg?” Waarop de man zegt: “Ach, gaat-ie dood dan gaat-ie dood.”


Stem op jouw favoriete moppen

7/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als GoedHuwelijk moppen plezier!

Huwelijk moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Op Schiphol na een vakantie in een tropen is een van deze Huwelijk moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Huwelijk moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Huwelijk moppen die je moet delen!

Huwelijk moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Op Schiphol na een vakantie in een tropen ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Huwelijk moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Huwelijk moppen!

Beoordeel Op Schiphol na een vakantie in een tropen of een van de vele andere Huwelijk moppen en laat andere moppentappers weten welke Huwelijk moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Huwelijk moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Huwelijk moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Huwelijk moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Huwelijk moppen l Op Schiphol na een vakantie in een tropen