Een man en vrouw zijn...

65 keer gelezen Onderdeel Huwelijk moppen Moppen toevoegen

Een man en een vrouw zijn 20 jaar getrouwd, en de man gaat met zijn vrouw mee om kleren te kopen voor een feest. De vrouw zoekt tussen de kleding, en de man staat maar een beetje achteraf te wachten tot z’n vrouw klaar is. Loopt de vrouw naar haar man: “Waarom doe je nou niet eens zoals vroeger? Toen hielp je me altijd met kleren uitzoeken.” Zegt de man: “Ja, wat zoek je dan?” “Gewoon,” zegt de vrouw, “iets dat past bij mijn gezicht.” “Kijk dan schat,” zegt de man, “er hangen toch plooirokken?”


Stem op jouw favoriete moppen

9.5/102 ratings
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als PerfectHuwelijk moppen plezier!

Huwelijk moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een man en vrouw zijn maar liefst 20 jaar getrouwd is een van deze Huwelijk moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Huwelijk moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Huwelijk moppen die je moet delen!

Huwelijk moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een man en vrouw zijn maar liefst 20 jaar getrouwd ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Huwelijk moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Huwelijk moppen!

Beoordeel Een man en vrouw zijn maar liefst 20 jaar getrouwd of een van de vele andere Huwelijk moppen en laat andere moppentappers weten welke Huwelijk moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Huwelijk moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Huwelijk moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Huwelijk moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Huwelijk moppen l Een man en vrouw zijn maar liefst 20 jaar getrouwd