Een huwelijk is enorm frustrerend

19 keer gelezen Onderdeel Huwelijk moppen Moppen toevoegen

Het huwelijk is frustrerend. In het eerste jaar spreekt de man en luistert de vrouw. In het tweede jaar spreekt de vrouw en luistert de man. In het derde jaar spreken beide en luisteren de buren.


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsHuwelijk moppen plezier!

Huwelijk moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een huwelijk is enorm frustrerend is een van deze Huwelijk moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Huwelijk moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Huwelijk moppen die je moet delen!

Huwelijk moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een huwelijk is enorm frustrerend ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Huwelijk moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Huwelijk moppen!

Beoordeel Een huwelijk is enorm frustrerend of een van de vele andere Huwelijk moppen en laat andere moppentappers weten welke Huwelijk moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Huwelijk moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Huwelijk moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Huwelijk moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Huwelijk moppen l Een huwelijk is enorm frustrerend