De dochter des huizes gaat...

85 keer gelezen Onderdeel Huwelijk moppen Moppen toevoegen

De dochter des huizes gaat vandaag trouwen en het is erg druk in de ouderlijke woning na de trouwplechtigheid. Het bruidspaar wil van iedereen afscheid nemen omdat ze op huwelijksreis gaan. De vader van de bruid geeft zijn dochter onopvallend een biljet van duizend gulden en zegt: “Doe er maar iets leuks mee.” De dochter gaf hem een kus en stopte het biljet in één van haar witte trouwhandschoenen en legde deze op een tafeltje in de hal. Vervolgens werd er van de anderen afscheid genomen. Toen het stel dan eindelijk kon vertrekken stapten ze vlug in de auto die door de bruidegom werd bestuurd. Ze werden vrolijk uitgewuifd door de achterblijvende familie. Net toen de wagen enige snelheid begon te krijgen riep de bruid: “stop, stop, stoppen”! De bruidegom stopte en de bruid stapte uit en rende naar de ouderlijke woning terug. Moeder roept: “Wat is er”? Haar dochter zegt: “Ik heb mijn handschoenen laten liggen.” Zegt moeder: “Daar kom je toch niet voor terug, ik heb ‘m vroeger ook met mijn blote handen beetgepakt!”


Stem op jouw favoriete moppen

5/102 ratings
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als MatigHuwelijk moppen plezier!

Huwelijk moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. De dochter des huizes gaat vandaag trouwen is een van deze Huwelijk moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Huwelijk moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Huwelijk moppen die je moet delen!

Huwelijk moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( De dochter des huizes gaat vandaag trouwen ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Huwelijk moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Huwelijk moppen!

Beoordeel De dochter des huizes gaat vandaag trouwen of een van de vele andere Huwelijk moppen en laat andere moppentappers weten welke Huwelijk moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Huwelijk moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Huwelijk moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Huwelijk moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Huwelijk moppen l De dochter des huizes gaat vandaag trouwen