Zijn vrouw meenemen voor een...

31 keer gelezen Onderdeel Hulpdienst moppen Moppen toevoegen

Jan neemt zijn vrouw mee voor een romantische avondwandeling. Ze belanden op een bankje in het park, alwaar zij verzucht: ‘Liefste, dit doet me denken aan ons eerste afspraakje toen we zo verliefd waren dat we het meteen al met elkaar deden’. Jan begrijpt de hint. Hij pakt zijn vrouw op en vleit haar neer in het gras. Juist als hij bij haar is binnengedrongen, kijkt hij in het licht van een felle zaklantaarn. ‘Politie ! Jullie zijn er gloeiend bij. Dat is 50 euro boete voor meneer en 500 euro boete voor mevrouw. Jan reageert verbaasd : ‘Waarom hoef ik slechts een tiende van de boete van mijn vrouw te betalen ?’ Waarop de agent zegt: ‘Omdat ik u hier voor het eerst betrap!


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsHulpdienst moppen plezier!

Hulpdienst moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Zijn vrouw meenemen voor een romantische avondwandeling is een van deze Hulpdienst moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Hulpdienst moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Hulpdienst moppen die je moet delen!

Hulpdienst moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Zijn vrouw meenemen voor een romantische avondwandeling ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Hulpdienst moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Hulpdienst moppen!

Beoordeel Zijn vrouw meenemen voor een romantische avondwandeling of een van de vele andere Hulpdienst moppen en laat andere moppentappers weten welke Hulpdienst moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Hulpdienst moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Hulpdienst moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Hulpdienst moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Hulpdienst moppen l Zijn vrouw meenemen voor een romantische avondwandeling