Een wagen van links naar...

69 keer gelezen Onderdeel Hulpdienst moppen Moppen toevoegen

Twee politiemannen zien een wagen van links naar rechts over de weg slingeren en houden hem tegen. De alcohol walm komt hen direct tegemoet, en ze besluiten de man dan maar op de rooster te leggen. “Meneer heeft u gedronken?” “Ah ja, het zal wel zijn. Ik ben na mijn werk op café met mijn maten een paar Duvels gaan drinken. Toen kwamen ze daar af met een happy-hour ding of zoiets met van die super goeie margerita’s voor een spotprijsje, maar tegen de vijfde, of was het nu de zesde? Enfin, ik had dan beloofd van mijne maar thuis af te zetten en ik moest natuurlijk nog ies mee naar binnen voor wa pinten te pakken. En daarna ben ik onderweg nog gestopt in de nachtwinkel voor een fles…” De man haalt een fles whisky uit zijn binnenzak waar met moeite nog de helft inzit. “Meneer, ik denk dat u toch eens zal moeten blazen!” “Wadde? Geloofde mij nie ofwa?”


Stem op jouw favoriete moppen

8/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als Erg goedHulpdienst moppen plezier!

Hulpdienst moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een wagen van links naar rechts over de weg slingeren is een van deze Hulpdienst moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Hulpdienst moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Hulpdienst moppen die je moet delen!

Hulpdienst moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een wagen van links naar rechts over de weg slingeren ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Hulpdienst moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Hulpdienst moppen!

Beoordeel Een wagen van links naar rechts over de weg slingeren of een van de vele andere Hulpdienst moppen en laat andere moppentappers weten welke Hulpdienst moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Hulpdienst moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Hulpdienst moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Hulpdienst moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Hulpdienst moppen l Een wagen van links naar rechts over de weg slingeren