Een gemaskerde overvaller stormt een...

40 keer gelezen Onderdeel Hulpdienst moppen Moppen toevoegen

Een gemaskerde overvaller stormt een bank binnen. Hij Richt z’n pistool op de vrouw achter de balie en roept: “Doe die kluis open, snel!” “Maar meneer…” stamelt de vrouw, “dit is geen gewone bank, maar een spermabank.” “Boeit niet!”, schreeuwt de overvaller, “open die kluis!” De vrouw doet de kluis open en daar staan al de potjes sperma. “Pak een potje!” schreeuwt de overvaller. En de vrouw pakt een potje. “En nu, maak het potje open en drink op!!!” De vrouw kijkt heel verbaasd en stottert: “Maar meneer, ik….” “Bek dicht en opdrinken, anders knal ik je kop van je romp!!!!!” De vrouw drinkt in een keer het potje leeg en slikt het snel door om er maar zo snel mogelijk vanaf te zijn. Dan trekt de overvaller z’n masker af. De vrouw herkent haar man en roept: “Schatje, wat doe jij hier en waarom doe je dit?” “Zie je wel,” roept hij, “zo moeilijk is het niet!”


Stem op jouw favoriete moppen

9/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als PerfectHulpdienst moppen plezier!

Hulpdienst moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een gemaskerde overvaller stormt een bank binnen is een van deze Hulpdienst moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Hulpdienst moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Hulpdienst moppen die je moet delen!

Hulpdienst moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een gemaskerde overvaller stormt een bank binnen ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Hulpdienst moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Hulpdienst moppen!

Beoordeel Een gemaskerde overvaller stormt een bank binnen of een van de vele andere Hulpdienst moppen en laat andere moppentappers weten welke Hulpdienst moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Hulpdienst moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Hulpdienst moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Hulpdienst moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Hulpdienst moppen l Een gemaskerde overvaller stormt een bank binnen