Een gearresteerde inbreker bij de...

71 keer gelezen Onderdeel Hulpdienst moppen Moppen toevoegen

Een man komt een politiebureau binnen en zegt tegen de dienstdoende agent: “Ik heb begrepen dat de inbreker die in ons huis heeft ingebroken gearresteerd is. Ik wil graag even een woordje met hem spreken. De agent: “Ik begrijp dat u kwaad bent meneer, maar dit kan ik natuurlijk niet toelaten.” “Nee nee, u begrijpt me verkeerd”, zegt de man. “Ik wil alleen maar van hem weten hoe hij binnen is gekomen, zonder dat mijn vrouw wakker werd.”


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsHulpdienst moppen plezier!

Hulpdienst moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een gearresteerde inbreker bij de politie is een van deze Hulpdienst moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Hulpdienst moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Hulpdienst moppen die je moet delen!

Hulpdienst moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een gearresteerde inbreker bij de politie ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Hulpdienst moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Hulpdienst moppen!

Beoordeel Een gearresteerde inbreker bij de politie of een van de vele andere Hulpdienst moppen en laat andere moppentappers weten welke Hulpdienst moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Hulpdienst moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Hulpdienst moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Hulpdienst moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Hulpdienst moppen l Een gearresteerde inbreker bij de politie