Aangehouden voor te hard rijden

69 keer gelezen Onderdeel Hulpdienst moppen Moppen toevoegen

Een vrouw wordt tegengehouden door een agent omdat ze te hard reed. De agent vraagt haar om haar rijbewijs, en ze zegt, dat heb ik niet. ”Goed zegt de agent geef de papieren van de wagen dan maar, kan ik niet zegt ze, hij is gestolen.” De agent vindt het allemaal wel heel verdacht en wil die auto wel eens nader inspecteren. “Sorry” zegt de vrouw, “dat zou ik niet doen met dat lijk achterin.” De agent belt direct voor versterking terwijl hij de vrouw onder schot houdt. Een hele meute politiewagens arriveert, inclusief de commissaris. Die gaat naar de vrouw en vraagt: “Mag ik uw rijbewijs?” “Tuurlijk” zegt ze en geeft het. “Is die auto van u?” vraagt hij vervolgens, “Ja hoor,” zegt ze en ze haalt de autopapieren te voorschijn. “Prima” zegt de commissaris: “maar er werd beweert dat er een lijk in de kofferbak lag.” “Nee hoor!” lacht de vrouw en ze opent de kofferbak…compleet leeg.

“Ik weet niet wat hier aan de hand is,” zegt de commissaris, “maar een van mijn agenten belde en zei dat je geen rijbewijs had, in een gestolen wagen reed met een lijk achterin.” “Hmm, dadelijk gaat ie zeker ook nog beweren dat ik te hard reed!” zegt de vrouw


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsHulpdienst moppen plezier!

Hulpdienst moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Aangehouden voor te hard rijden is een van deze Hulpdienst moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Hulpdienst moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Hulpdienst moppen die je moet delen!

Hulpdienst moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Aangehouden voor te hard rijden ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Hulpdienst moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Hulpdienst moppen!

Beoordeel Aangehouden voor te hard rijden of een van de vele andere Hulpdienst moppen en laat andere moppentappers weten welke Hulpdienst moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Hulpdienst moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Hulpdienst moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Hulpdienst moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Hulpdienst moppen l Aangehouden voor te hard rijden