Samen in een herberg overnachten

30 keer gelezen Onderdeel Hollanders moppen Moppen toevoegen

Een Duitser een Hollander en een fransman komen samen in een herberg. Ze vragen aan de baas of er nog kamers zijn om in te slapen. “We hebben er nog vrij,” zegt de baas, maar ik weet niet of jullie er graag in willen slapen. Er is een slangenbed een spijkerbed en een mierenbed. De Duitser nam het slangenbed de fransman wou het spijkerbed en de Hollander nam het mierenbed. De volgende dag zaten ze samen beneden een biertje te drinken. De Duitser zei: ik heb geen oog dicht gedaan die slangen waren zo glibberig. De fransman zei: ik heb ook geen oog dicht gedaan dat spijkerbed prikte zo hard aan mij rug. En de Hollander zei: ik heb nochtans goed geslapen ik klopte 1 mier dood en toen gingen alle andere mieren naar de begrafenis.


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsHollanders moppen plezier!

Hollanders moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Samen in een herberg overnachten is een van deze Hollanders moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Hollanders moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Hollanders moppen die je moet delen!

Hollanders moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Samen in een herberg overnachten ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Hollanders moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Hollanders moppen!

Beoordeel Samen in een herberg overnachten of een van de vele andere Hollanders moppen en laat andere moppentappers weten welke Hollanders moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Hollanders moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Hollanders moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Hollanders moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Hollanders moppen l Samen in een herberg overnachten