Mijn vrouw heeft een auto...

23 keer gelezen Hollanders moppen Moppen toevoegen

Er was eens een Hollander een belg en een Duitser. de Belg zegt mijn vrouw heeft een auto gekocht maar ze kan geen auto rijden, de Duitser zegt ja en mijn vrouw heeft bakstenen gekocht maar ze kan niet metselen. ja maar zegt de Hollander mijn vrouw heeft condooms gekocht maar ze heeft geen lul.


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsDe beste Hollanders moppen

Met onze Hollanders moppen, grappen en raadsels zorgen wij voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Mijn vrouw heeft een auto gekocht is een van deze Hollanders moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Hollanders moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Deel jouw favoriete Hollanders moppen, grappen en raadsels eenvoudig en snel.

Heb je jouw favoriete Hollanders moppen gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Mijn vrouw heeft een auto gekocht ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Hollanders moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

Beoordeel en laat andere moppentappers weten wat jouw favoriete Hollanders moppen zijn!

Beoordeel Mijn vrouw heeft een auto gekocht of een van de vele andere Hollanders moppen en laat andere moppentappers weten welke Hollanders moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Wist je dat Hollanders moppen slechts een van de ruim 30 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Hollanders moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Hollanders moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Hollanders moppen l Mijn vrouw heeft een auto gekocht