Een Hollander is de dakgoot...

30 keer gelezen Onderdeel Hollanders moppen Moppen toevoegen

Een Hollander is zijn dakgoot verven. Ladder tegen de dakrand, verf op de grond. Doopt z’n kwast, loopt naar boven, gaat verven. Loopt weer naar beneden, doopt de kwast. Gaat weer naar boven, en gaat weer verven. Een Belg loopt voorbij en kijkt dat een tijdje aan. En besluit toch even een advies te geven. Hij zegt tegen de Hollander: “Kan je niet beter de pot verf boven aan de trap hangen?” Waarop de Hollander antwoordt: “Ah nee hé, dat zou wel handig zijn, maar hebt ge niet gezien wat er op die pot staat: ‘Grondverf!’ “


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsHollanders moppen plezier!

Hollanders moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een Hollander is de dakgoot aan het verven is een van deze Hollanders moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Hollanders moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Hollanders moppen die je moet delen!

Hollanders moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een Hollander is de dakgoot aan het verven ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Hollanders moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Hollanders moppen!

Beoordeel Een Hollander is de dakgoot aan het verven of een van de vele andere Hollanders moppen en laat andere moppentappers weten welke Hollanders moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Hollanders moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Hollanders moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Hollanders moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Hollanders moppen l Een Hollander is de dakgoot aan het verven