Dromen dat hij in de Joodse hemel was

Deze grap is 30 keer gelezen l Moppen categorie: Godsdienst moppen


Een dominee komt een rabbijn tegen die hij niet zo mag. Hij zegt: ‘Vannacht droomde ik dat ik in de joodse hemel was en daar was ’t me een herrie en lawaai: iedereen liep te schreeuwen, handelaren maakten ruzie; om kort te gaan, het was een grote chaos!’ ‘He’, zegt de rabbijn, ‘da’s ook toevallig. Ik droomde dat ik in jullie hemel was. Tja, dat was wel heel iets anders; overal bloemen, mooie huizen, rust….’ ‘En de mensen, hoe waren de mensen?’ vraagt de dominee. ‘Mensen?……Er waren geen mensen!


Beoordeel jouw favoriete moppen, raadsels & grappen!

0/100 ratingsAltijd en overal de leukste Godsdienst moppen, grappen en raadsels.

Met onze Godsdienst moppen, grappen en raadsels zorgen wij voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Dromen dat hij in de Joodse hemel was is een van deze Godsdienst moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Godsdienst moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Deel jouw favoriete Godsdienst moppen, grappen en raadsels eenvoudig en snel.

Heb je jouw favoriete Godsdienst moppen gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Dromen dat hij in de Joodse hemel was ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Godsdienst moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

Beoordeel en laat andere moppentappers weten wat jouw favoriete Godsdienst moppen zijn!

Beoordeel Dromen dat hij in de Joodse hemel was of een van de vele andere Godsdienst moppen en laat andere moppentappers weten welke Godsdienst moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Wist je dat Godsdienst moppen slechts een van de ruim 30 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Godsdienst moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Godsdienst moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Godsdienst moppen l Dromen dat hij in de Joodse hemel was