Wat is eigenlijk een schimmel

35 keer gelezen Onderdeel Sinterklaas moppen Moppen toevoegen

“Mama,” vraagt Liesje. “wat is eigenlijk een schimmel?” “Een schimmel, liefje, dat is een héél wit paard, net als dat van Sinterklaas.” “Waarom moet dat paard van Sinterklaas dan per sé op mijn boterham zitten?!”


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsSinterklaas moppen plezier!

Sinterklaas moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Wat is eigenlijk een schimmel is een van deze Sinterklaas moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Sinterklaas moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Sinterklaas moppen die je moet delen!

Sinterklaas moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Wat is eigenlijk een schimmel ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Sinterklaas moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Sinterklaas moppen!

Beoordeel Wat is eigenlijk een schimmel of een van de vele andere Sinterklaas moppen en laat andere moppentappers weten welke Sinterklaas moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Sinterklaas moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Sinterklaas moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Sinterklaas moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Sinterklaas moppen l Wat is eigenlijk een schimmel