Een verkouden zwarte piet

75 keer gelezen Onderdeel Sinterklaas moppen Moppen toevoegen

Zwarte Piet was na een natte koude nacht op het dak verkouden geworden. Hij ging naar de apotheek en vroeg aan de verkoper: “heeft u iets tegen hoesten?”.

Antwoord die verkoper: “Nee hoor, ga gerust uw gang.”


Stem op jouw favoriete moppen

9/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als PerfectSinterklaas moppen plezier!

Sinterklaas moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een verkouden zwarte piet is een van deze Sinterklaas moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Sinterklaas moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Sinterklaas moppen die je moet delen!

Sinterklaas moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een verkouden zwarte piet ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Sinterklaas moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Sinterklaas moppen!

Beoordeel Een verkouden zwarte piet of een van de vele andere Sinterklaas moppen en laat andere moppentappers weten welke Sinterklaas moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Sinterklaas moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Sinterklaas moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Sinterklaas moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Sinterklaas moppen l Een verkouden zwarte piet