Een nieuwe skelter van sinterklaas

17 keer gelezen Onderdeel Sinterklaas moppen Moppen toevoegen

Jantje komt thuis van school. Hij gaat in de keuken zitten en hoort geluiden. Hij gaat naar boven, komt bij zijn ouders slaapkamerdeur, kijkt door het sleutelgat en ziet zijn moeder met Sinterklaas. “Ojaaah, ojaaah” kreunt zijn moeder. “Ik wil een kind.” “Nou”, denkt Jantje, “hier wil ik niks van weten.” En hij gaat weer naar beneden naar de keuken. Tien minuten later komt Sinterklaas naar beneden en ziet Jantje zitten. Hij zegt tegen Jantje: “Zo, en wat wil jij van Sinterklaas?” “Nou”, zeg Jantje. Hij trekt zijn broek naar beneden, bukt voorover en zegt: “Als het niet te veel pijn doet, doe mij dan maar een nieuwe skelter.”


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsSinterklaas moppen plezier!

Sinterklaas moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een nieuwe skelter van sinterklaas is een van deze Sinterklaas moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Sinterklaas moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Sinterklaas moppen die je moet delen!

Sinterklaas moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een nieuwe skelter van sinterklaas ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Sinterklaas moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Sinterklaas moppen!

Beoordeel Een nieuwe skelter van sinterklaas of een van de vele andere Sinterklaas moppen en laat andere moppentappers weten welke Sinterklaas moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Sinterklaas moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Sinterklaas moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Sinterklaas moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Sinterklaas moppen l Een nieuwe skelter van sinterklaas