Een man en vrouw zitten...

49 keer gelezen Onderdeel Kerstmis moppen Moppen toevoegen

Het is eerste kerstdag en man en vrouw zitten aan het kerstontbijt. Opeens zegt de vrouw; “Ik had vannacht zo’n rare droom, ik kwam beneden en de kerstboom hing vol met piemels. De kleine boven en onder hingen de grote!”. Waarop de man vraagt: “Waar hing de mijne?” “Onderaan natuurlijk”, antwoordt de vrouw.

Tweede Kerstdag bij het ontbijt vertelt de man “Ik had vannacht ook zo’n rare droom, ik kwam beneden en zag dat de kerstboom vol hing met vagina’s ook weer van klein naar groot!” Dus de vouw nieuwsgierig “Waar hing de mijne?”. Waarop de man antwoordt: “Die hing er niet in, de kerstboom stond erin !!”


Stem op jouw favoriete moppen

3/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als SlechtKerstmis moppen plezier!

Kerstmis moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een man en vrouw zitten aan het kerstontbijt is een van deze Kerstmis moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Kerstmis moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Kerstmis moppen die je moet delen!

Kerstmis moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een man en vrouw zitten aan het kerstontbijt ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Kerstmis moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Kerstmis moppen!

Beoordeel Een man en vrouw zitten aan het kerstontbijt of een van de vele andere Kerstmis moppen en laat andere moppentappers weten welke Kerstmis moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Kerstmis moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Kerstmis moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Kerstmis moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Kerstmis moppen l Een man en vrouw zitten aan het kerstontbijt