Zijn hele leven al gek...

19 keer gelezen Onderdeel Eten en drinken moppen Moppen toevoegen

Een man is zijn hele leven al gek op witte bonen in tomatensaus, maar hij heeft een probleem: hij wordt er zo winderig van. Met zijn trouwen heeft hij zich voorgenomen om nooit meer witte bonen in tomatensaus te eten, want dat wil hij zijn vrouw niet aandoen. Vier jaar lang houdt hij het vol. Maar op een dag loopt hij langs een restaurant en ruikt: witte bonen in tomatensaus. Hij kan de verleiding niet weerstaan, gaat naar binnen en eet niet een, niet twee, maar drie borden witte bonen in tomatensaus. En dan begint het: pffrrt, pffrrt. De man loopt naar huis; pffrrt, pffrrt. Voor hij aanbelt, perst hij er nog een flinke uit: pppfffffrrrrrt. Zijn vrouw doet open: “Schat ik heb een verrassing voor je. Maar dan moet ik je wel even blinddoeken.” De man krijgt een blinddoek om en zijn vrouw zet hem aan de eetkamertafel neer. “Niet spieken hoor,” zegt zijn vrouw en loopt naar de keuken. Snel laat de man nog eventjes een langgerekte wind: pppfffrrrt! En hij wappert met zijn jasje. Zijn vrouw komt terug, en doet zijn blinddoek af. En wat denk je? … Zitten d’r nog twaalf mensen aan tafel!


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsEten en drinken moppen plezier!

Eten en drinken moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Zijn hele leven al gek op witte bonen in tomatensaus is een van deze Eten en drinken moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Eten en drinken moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Eten en drinken moppen die je moet delen!

Eten en drinken moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Zijn hele leven al gek op witte bonen in tomatensaus ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Eten en drinken moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Eten en drinken moppen!

Beoordeel Zijn hele leven al gek op witte bonen in tomatensaus of een van de vele andere Eten en drinken moppen en laat andere moppentappers weten welke Eten en drinken moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Eten en drinken moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Eten en drinken moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Eten en drinken moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Eten en drinken moppen l Zijn hele leven al gek op witte bonen in tomatensaus