Er zit een vlieg in...

32 keer gelezen Onderdeel Eten en drinken moppen Moppen toevoegen

“Ober!”, roept een klant uit. “Er zit een vlieg in mijn soep!”

“Niet zo luid, mijnheer,” sist de kelner, “anders willen de andere gasten er óók een.


Stem op jouw favoriete moppen

9/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als PerfectEten en drinken moppen plezier!

Eten en drinken moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Er zit een vlieg in mijn soep! is een van deze Eten en drinken moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Eten en drinken moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Eten en drinken moppen die je moet delen!

Eten en drinken moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Er zit een vlieg in mijn soep! ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Eten en drinken moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Eten en drinken moppen!

Beoordeel Er zit een vlieg in mijn soep! of een van de vele andere Eten en drinken moppen en laat andere moppentappers weten welke Eten en drinken moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Eten en drinken moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Eten en drinken moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Eten en drinken moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Eten en drinken moppen l Er zit een vlieg in mijn soep!