Een banaan aan het eten

43 keer gelezen Onderdeel Moppen en grappen Moppen toevoegen

Is dat je neus of ben je een banaan aan het eten?


Stem op jouw favoriete moppen

9/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als PerfectMoppen en grappen plezier!

Moppen en grappen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een banaan aan het eten is een van deze Moppen en grappen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Moppen en grappen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Moppen en grappen die je moet delen!

Moppen en grappen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een banaan aan het eten ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Moppen en grappen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Moppen en grappen!

Beoordeel Een banaan aan het eten of een van de vele andere Moppen en grappen en laat andere moppentappers weten welke Moppen en grappen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Moppen en grappen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Moppen en grappen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Moppen en grappen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Moppen en grappen l Een banaan aan het eten