Veel last van onderen

Deze grap is 17 keer gelezen l Moppen categorie: Dokter moppen


Komt een vrouw bij de dokter: “Dokter, ik zo’n last hier van onderen.” “Kleedt u zich maar uit dan zal ik even kijken,” zegt de dokter. Dus die vrouw kleedt zich uit en de dokter kijkt even een paar minuten naar binnen en zegt: “Kleedt u zich maar weer aan, ik heb het al gezien.” De vrouw kleedt zich aan en zegt tegen de dokter “En? Wat heb ik? Is het ernstig?”

“Nou,” zegt de dokter, “U heeft last van witte vloed, het is chronisch en ik moet het opereren.” “Wat zegt u?” vraagt de vrouw geschrokken. Dus de dokter antwoordt: “U heeft last van witte vloed, het is chronisch en ik moet het opereren.”

De vrouw gaat naar huis en daar aangekomen vraagt haar man: “En, wat zei de dokter?” “Nou,” zegt de vrouw, “Ik begin een beetje doof te worden en kon het vrij moeilijk verstaan, maar volgens mij zei hij: U heeft een witte poes, dat is komisch en dat wil ik fotograferen!”


Beoordeel onze moppen en grappen


0/100 ratings






De leukste Nederlandse moppen, grappen en raadsels

Wij zijn de leukste Nederlandse moppen, grappen en raadsel website op het internet. Met vele honderden moppen, grappen en raadsel bieden wij onze bezoekers jong en oud een dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Zit je er even doorheen, heb je behoefte aan leuke moppen of ben je op zoek naar originele grappen en raadsels? Dan hebben wij gevonden wat jij zoekt!

En heb de jouw favoriete moppen, grappen en raadsels gevonden? Deel ze dan eenvoudig en snel met jouw vrienden, kennissen, fans of leden op bijvoorbeeld je sociale media. Met onze deelknoppen kun je ze namelijk delen op twitter, facebook, google, pinterest en vele andere media. Want niets leuker dan samen genieten van een dagelijks portie humor, vermaak, plezier en vertier!
Bezoek eenvoudig en snel jouw favoriete moppen online.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag