Op zijn bed in het...

32 keer gelezen Dokter moppen Moppen toevoegen

Goed nieuw en slecht nieuws een man ligt op zijn bed in het ziekenhuis wat rond te kijken. Plots komt de dokter binnen en zegt: “ik heb goed nieuw en slecht nieuws” het goede nieuws is dat je nog 12 uren te leven hebt. De man antwoordt: “oooh, bere goe! wat is dan het slechte nieuws? Antwoord de dokter: ” dat ik u dat gisteren al had moeten vertellen!”


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsDe beste Dokter moppen

Met onze Dokter moppen, grappen en raadsels zorgen wij voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Op zijn bed in het ziekenhuis wat rond te kijken is een van deze Dokter moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Dokter moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Deel jouw favoriete Dokter moppen, grappen en raadsels eenvoudig en snel.

Heb je jouw favoriete Dokter moppen gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Op zijn bed in het ziekenhuis wat rond te kijken ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Dokter moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

Beoordeel en laat andere moppentappers weten wat jouw favoriete Dokter moppen zijn!

Beoordeel Op zijn bed in het ziekenhuis wat rond te kijken of een van de vele andere Dokter moppen en laat andere moppentappers weten welke Dokter moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Wist je dat Dokter moppen slechts een van de ruim 30 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Dokter moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Dokter moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Dokter moppen l Op zijn bed in het ziekenhuis wat rond te kijken